Over Junior & Zo

Al vele jaren is deze zaak, inmiddels een begrip, gevestigd aan de Molenstraat in Zundert. Vanaf 2006 is de winkel overgenomen en verdergegaan onder de naam Junior & zo.

Voor de allerleukste baby, kids en teens kleding bent u hier op het juiste adres, er is een ruime keuze uit de collecties van de stoerste, hipste en leukste merken in de maten 50 t/m 176. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de ruime, overzichtelijke winkel. Voor de kinderen is er een kleurhoek en een Playstation!

Baby:

Voor de baby's starten wij met maat 50 en dit loopt door t/m maat 98. In deze maten verkopen wij de volgende merken: Koko Noko, Z8, Flo girls, Retour boys, Your Wishes en Feetje.
Ook een kadobon is altijd een superleuk en handig kado en pakken wij leuk voor u in.

Kids:

Voor de kids, in maat 92 t/m 128, verkopen wij de volgende merken: Like Flo (t/m 152), Looxs little, NoNo (t/m 140), Retour, Indian Blue Jeans, Daily 7, Common Heroes ( t/m 140), Koko Noko, Tygo & Vito ( t/m 140), Jubel, Sturdy, Dutch Dream Denim( t/m 140) en Z8.

Teens:

Voor de teens hebben wij de volgende gave merken in de collectie: Lyle & Scott, Nik & Nik girls, Rellix, Malelions, Retour, Indian Blue Jeans, Geisha, Le Temps des Cerises en Looxs 10 sixteen.

 

Verder ook nog in de winkel:

Riemen: oa van Oxxy, de meisjesachtige haarmode, sieraden en diadeems van Souza for kids, Heppiedi acc, Muchachomalo en Vingino underwear, Zebra tassen, Bonnie Doon beenmode en de wanten/handschoenen, shawls en mutsen van Barts.

 

Iedere zondag geopend

De winkels in Zundert zijn iedere zondag geopend! In Zundert vind je een leuk aanbod van mooie speciaalzaken.

Parkeren

U kunt (gratis) parkeren (met parkeerschijf, max 2,5u) bij ons in de straat en op de nabijgelegen parkeerterreinen ( AH, Aldi).