Over Junior & Zo

Al vele jaren is deze kinderkledingzaak, inmiddels een begrip in Zundert en omstreken, gevestigd aan de Molenstraat 53 in Zundert. Vanaf 2006 is de winkel overgenomen en verdergegaan onder de naam Junior & zo.
Voor de allerleukste baby, kids en teens kleding is Junior & zo het juiste adres, er is een ruime keuze uit de collecties van de stoerste, liefste en leukste merken in de maten 50 t/m 176. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de ruime, overzichtelijke winkel.

Baby:

Voor de baby's starten wij met maat 50 en dit loopt door t/m maat 98. In deze maten verkopen wij de volgende merken: Koko Noko, Z8, Flo girls, Retour boys ( tm 92), Your Wishes ( t/m 92)  en Feetje ( t/m 86).
Ook een kadobon is altijd een superleuk en handig kado en pakken wij leuk voor u in.

Kids:

Voor de kids, vanaf maat 92 t/m 128, vind u bij ons de volgende merken: Like Flo (t/m 152), Looxs little, Retour, Indian Blue Jeans, Common Heroes ( t/m 140), Koko Noko, Tygo & Vito ( t/m 140), Jubel, Sturdy, Dutch Dream Denim( t/m 140) en Z8 kids.

Teens:

Voor teens in maat 128 t/m 176 hebben wij een ruime keuze uit de collectie van de volgende merken: Lyle & Scott, Nik & Nik girls, Rellix, Malelions, Retour, Indian Blue Jeans, Geisha, Frankie & Liberty en Looxs 10sixteen.

 

Verder ook nog in onze winkel:

Riemen oa van Oxxy, de meisjesachtige haarmode en sieraden/diadeems van Souza for kids, Muchachomalo underwear, Zebra tassen, Bonnie Doon beenmode en de mutsen, sjaals en handschoenen/wanten van Barts.
 

Komt u gerust eens vrijblijvend een kijkje nemen in de ruime, gezellige winkel van Junior & zo. De kids vermaken zich er ook prima want er is een speelhoekje waar ze heerlijk kunnen kleuren en er is een playstation!

Iedere zondag geopend

De winkels in Zundert zijn iedere zondag geopend! In Zundert vind u een origineel,gevarieerd winkelaanbod, met veel zelfstandige winkeliers en een leuk aanbod aan horeca, wat eens iets anders is dan in de grote steden en winkelcentra. 

Parkeren

U kunt (gratis) parkeren (met parkeerschijf, max 2,5u) bij ons in de straat en op de nabijgelegen parkeerterreinen ( AH, Aldi).