Over Junior & Zo

Al vele jaren is deze zaak, inmiddels een begrip, gevestigd aan de Molenstraat in Zundert. Vanaf 2006 is de winkel overgenomen en verdergegaan onder de naam Junior & zo.

Voor de allerleukste baby, kids en teens kleding ben je hier op het juiste adres, er is een ruime keuze uit de collecties van de stoerste, hipste en leukste merken in de maten 44 t/m 176 en soms zelfs 188. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in de ruime, overzichtelijke winkel. Voor de kinderen is er een kleurhoek en er is een Playstation!

Baby:

Voor de baby's starten wij met maat 44 en dit loopt door t/m maat 98. In deze maten verkopen wij de volgende merken: Koko Noko, Bess, Z8, Flo girls, Your Wishes en Feetje.

Ook een kadobon is een superleuk en handig kado en pakken wij leuk voor je in.

Kids:

Voor de kids,vanaf maat 92, verkopen wij de volgende merken: Like Flo, Looxs little, NoNo, Retour, Indian Blue Jeans, Daily 7, Common Heroes, Koko Noko, Jubel, Sturdy, Dutch Dream Denim en Z8. 

Teens:

Voor de teens hebben wij de volgende gave merken in de collectie: Lyle & Scott, Scotch & Soda, Rellix, Malelions, Retour, Indian Blue Jeans, Geisha, Le Temps des Cerises en Looxs 10 sixteen.

 

Verder ook nog in de winkel:

Riemen: oa van Oxxy, de meisjesachtige haarmode, sieraden en diadeems van Souza for kids, Heppiedi acc, Muchachomalo en Vingino underwear, Zebra, Kidzroom en Skooter tassen, Bonnie Doon beenmode en de wanten/handschoenen, shawls en mutsen van Barts.

 

Iedere zondag geopend

De winkels in Zundert zijn iedere zondag geopend! In Zundert vind je een leuk aanbod van mooie speciaalzaken.

Parkeren

Je kunt (gratis) parkeren (met parkeerschijf, max 2,5u) bij ons in de straat en op de nabijgelegen parkeerterreinen ( AH, Aldi).